Accesoriu pentru par Mya

Realizat din SWAROVSKI Elements si sarma argintata.
Cromatica: Crystal, Purple Velvet si Crystal AB 2x.
Sistem de prindere: bentita.
Caracteristici: pune in evidenta orice tip de coafura.
Modificarea culorilor este GRATUITA!

PRICE: 200 lei

Phone: +40 728 746 602
Phone: +40 734 337 337
email: office@dreamsboutique.ro

*Toate produsele marca YDB sunt realizate integral manual si se pot personaliza atat din punct de vedere al dimensiunilor cat si al cromaticii.
**Pretul afisat este pentru produsul cu caracteristicile enumerate mai sus. Daca doriti modificari de dimensiune si/sau tipul de materiale utilizate, va rugam sa solicitati o oferta personalizata.

Search

Facebook REVIEW

5 star review  Am apelat la echipa YDB pentru accesoriul de par care sa fie perfect pentru ziua in care voi imbraca rochia de mireasa. Stiam ca venisem la profesionisti intrucat aveam recomandari foarte bune pentru munca voastra si v-am si studiat portofoliu care este vast si impresionant. Chiar si asa am vrut ceva personalizat insa nu stiam foarte bine sa exprim si sa definesc, dar voi, oameni minunati, ati avut rabdare si multa imaginatie sa descoperiti povestea pentru ca mai apoi sa creati splendoarea de pieptene de par. Sunteti o echipa care va respectati clientii, ii sustineti si ii ajutati sa creeze un eveniment asa cum il viseaza. Am comunicat excelent si deschis, ceea ce a facut ca lucrurile sa mearga pe fagasul de dorit de toti. Va multumesc din suflet pentru profesionalismul si dedicarea voastra!

Ema Bălulescu Avatar Ema Bălulescu
July 18, 2018

Facebook

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for ydb_bridal_headpieces needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Error: admin-ajax.php test was not successful. Some features may not be available.

Please visit this page to troubleshoot.