Despre noi

     Conceptul YDB este despre tine, draga mea! Este despre vointa, ambitie, gingasie, dragoste, visuri si sperante care te definesc si care te fac sa fii unica.
     Fiecare vis isi are implinirea daca staruiesti in credinta si ambitie. Your Dreams Boutique este visul nostru devenit realitate.
    Din pasiune pentru frumos, din dorinta de crea lucruri unice si originale, lucrate cu multa atentie la detalii, produsele YDB spun atat povestea TA cat si a noastra, pentru ca fiecare produs care paraseste atelierul pleaca impreuna cu o bucatica din noi.
     Ne dorim ca tu sa stralucesti purtand accesoriile pentru par marca YDB. Fiind realizate pe comanda, ele iti reflecta personalitatea si originalitatea. Chiar daca modelele par identice, fiecare este unic in primul rand pentru ca este realizat manual, iar in al doilea rand pentru ca TU iti pui amprenta personalizandu-l exact asa cum ti l-ai imaginat.
     YDB Your Dreams Boutique este marca inregistrata, astfel tu poti fi sigura ca sunt produse originale 100% handmade si realizate cu materiale de calitate superioara. La fiecare achizitie vei primi certificatul de garantie, iar pentru produsele realizate integral din Swarovski Elements vei primi si certificate de autenticitate.

     Te asteptam sa stabilim impreuna ce ti se potriveste, in asa fel incat sa completeze cu succes povestea TA!